Våra huvudleverantörer

Kataloger o Filmer

Här är ett index över våra leverantörers olika kataloger. Klicka på någon av dessa för att bläddra i dom direkt i din webbläsare.
Vi har även lagt in filmer som beskriver våra samarbetspartner och deras produkter.

Edsbyn:

Filmer:

Kataloger:

RH Stolen:

HÅG:

Rbm: 

Bombastik Attitude:

Offecct:

Malmstolen:

Zilenzio:

Lekolar:

Lundqvist Inredningar:

Wiktors:

Johanson Design:

 Egna Kataloger:

Försäljning från utställningen i Borås/Varberg:

Karl Andersson & Söner:

Salli:

Abstracta:

Mitab:

Götessons:

Matting:

Kondator:

Glimakra:

Mizetto:

Wexter:

 

 

 

  

bildtitel

Edsbyn Kontorsmöbler är vår huvudleverantör av inredning. År 1899 startade hantverkaren Lars Fredrik Pettersson det lilla snickeri som skulle bli grunden till företaget.
Alla deras kataloger ligger till höger under Kataloger. Vill du komma till deras hemsida för att se alla bilder och detaljer vv klicka på loggan ovan.

 bildtitel

RH Stolen är vår huvudleverantör när det gäller arbetsstolar. RH Stolen grundades 1977 i småländska Bodafors. De finns i en representerade i en rad Europeiska länder och är ett av Europas ledande företag inom ergonomiskt sittande.

 Till Hågs hemsida

HÅG har utvecklat, tillverkat och marknadsfört egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Vårt varumärke hör till de ledande i Europa och produkterna från HÅG finns i praktiskt taget hela världen.
HÅG är mest kända för sin stol Capisco. Kontorsstolen som är så väl anpassad för arbetsytor på olika höjd eller för höj- och sänkbara skrivbord.

 

 bildtitel

OFFECCT kombinerar genuint svenskt hantverk med kvalitativ, nytänkande och kontrastrik design. Vi förverkligar vår vision i nära samarbete med internationellt erkända formgivare som delar vårt företags passion för kreativa mötesplatser som gestaltar Skandinavisk designtradition och starka miljövärderingar.


Till ModArts hemsida

Svensk möbledesign erövrar världenEn mycket målmedveten satsning på modern, tidlös design med skandinaviska rena linjer har gjort Johanson Design till ett globalt, starkt varumärke.
Genom att knyta till sig några av Sveriges och Europas duktigaste formgivare har Johanson Design skapat en bred och stilren möbelkollektion.

 Till RBMs hemsida

RBM med rötterna i Danmark grundades 1975. Fabriken ligger nu i Nässjö i Småland, i det svenska möbelriket. Den danska själen i varumärket RBM, med lång historia av möbelformgivning, passar som handen i handsken med den svenska och småländska traditionen av möbeltillverkning. Det blir det bästa att två världar.

 

Till ModArts hemsida

DESIGNMÖBLER MED ATTITYD
Ärligt talat. Varför är kontor så tråkiga? ? Vi designar miljömöbler med stor integritet för all offentlig miljö. För kontoret, konferenslokalen och restaurangen. Designmöbler för både skyskrapans företagskungar och gatans härskare. Designmöbler med attityd.

MalmstolenMalmstolen AB är ett litet familjeföretag med en stor ambition – att skapa marknadens bästa ergonomiska arbetsstolar.  Malmstolen skall vara ett arbetsredskap som förebygger och lindrar skador. Målet är att skapa ett mänskligare arbetsliv där redskapen formas efter människan och arbetssituationen, inte tvärtom.

bildtitel

Välkommen till Lundqvists kreativa värld av förvaring.
Lundqvist Inredningar tillverkar och säljer möbler för offentlig och hemmiljö.
Lundqvist är sedan länge känt som Sveriges främsta tillverkare av bokhyllor och arkivhyllor. De flesta känner våra klassiska hyllserier Lundia Trä och Klassika. Men vi gör även så mycket mer.

 

 

bildtitel

En lugnare arbetsmiljö
Upplevelsen av harmoni och balans gör att varje individ kan prestera bättre. Det finns forskning som styrker detta och det är precis det här som utgör ZilenZios drivkraft. Vi vill bidra till en mer tyst och lugn miljö.

bildtitel

Wiktors mervärden
Vi erbjuder ett unikt sortiment av konferens- och presentationsprodukter. Genom vårt unika och breda sortiment kan vi erbjuda paket och helhetslösningar! Färre leverantörer – mer rationella inköp - effektivare leveranser.

bildtitel

”Lekolar utvecklar lärande miljöer för barn och ungdomar.” Så sammanfattar vi på Lekolar vårt erbjudande till dig som arbetar inom skola och förskola.
Vi erbjuder mer än 13 000 produkter. Var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav du har rätt att ställa.

Övriga leverantörer