Nyhetsarkivet

Säljare – Kontorsinredning – Västra Sverige

mar 2, 2016 |

Vi erbjuder en tjänst för dig som vill utvecklas som säljare i ett familjeföretag,
som drivs av hög professionalism, personligt engagemang och långsiktiga kvalitativa
affärsrelationer.Läs mer på bifogad PDFSe Edsbyns snygga mässmonter!

feb 19, 2016 |
"TACK FÖR ATT NI GJORDE EDSBYNS MÄSSVECKA
TILL EN STOR SUCCÉ
Till vår stora glädje startade drygt 140 nordiska arkitekter mässdagarna
med Edsbyns Arkitektfrukost vilket gör att vi ser fram emot att ni får än fler
föreskrivningar att bearbeta framöver.
 "
Ovan skriver Edsbyverken om sin mässvecka! Underbart tycker vi åf att det genererar eftersom det är mycket tid, pengar och kraft som går åt under vecka 6....Fler nyheter ur mässmontern

feb 19, 2016 |Ease Edsbyns nya skärmsystem gjord av PET-flaskor...

nov 4, 2015 |

EASE - DESIGN OCH INNOVATIONAvskärmningssystemet Ease är patenterat och tillverkas av ett
ljuddämpande material som normalt används för ljudabsorption i
fordonsindustrin. Det består av återvunna PET flaskor och textilier som pressas
samman till självbärande skärmelement som enkelt fogas samman till den
avskärmning du önskar. Ease är Svanenmärkt och ett bra exempel på hållbar
produktutveckling.

Läs mer...På plats på Hultagatan 15

mar 31, 2015 |

Nu är vi på plats på Hultagatan 15, granne med McDonalds och Wackes!
Alla gamla och nya kunder är välkomna!Se vad vi kan göra med vårt ritprogram pCon planner

mar 15, 2015 |


Klicka om ni vill se på en introduktionsfilm om vårt ritprogram, pCon planner. Hör av er om ni vill se hur ert kontor kan bli med ny inredning inritad i era lokaler!
Välkomna att höra av er!Flyttrea!

feb 22, 2015 | Hjälp oss att tömma vårt showroom när vi nu flyttar till ny adress.
Vi har utställning och lager fyllda med fina kvalitetsmöbler till oslagbara priser.
Ni hittar allt i vår webbshop -
shop.edsbyninredningar.se - där ni kan göra osedvanliga fynd.
Dessa skall inte jämföras med traditionell begagnad försäljning!
Välkommen att fynda!Nytt showroom i Borås

jan 23, 2015 |

Konfac AB och Edsbyn inredningar flyttar till nytt showroom i slutet av mars.
Vi har trivts mycket bra i befintliga lokaler där företaget haft sin hemvist sedan 1979.
Vi får fantastiskt ändamålsenliga lokaler med lastbrygga och egen port direkt in på vårt lager.
Utställningen med oanade möjligheter genom sin rymd.
Vi önskar nya som gamla kunder välkomna till Hultagatan 15 (granne med McDonalds på Hulta, Borås)!Inredning som Dämpar Ljudnivån

sep 1, 2014 | Till en början var det papperskorgar och diskställ som företaget Götessons tillverkade. Nu handlar verksamheten om ljuddämpande och modern kontorsinredning.
Företaget startade på 80-talet av Ola Götesson, men drivs nu av hans son, Johan Götesson.

Läs mer...Ny studie visar hur du kan minska riskerna med stillasittande

aug 15, 2014 | Forskare har länge konstaterat att stillasittande är en av vår tids största dolda hälsorisker*. En ny vetenskaplig studie från Chalmers Tekniska Högskola visar på....

Läs mer...Edsbyns EASE - NOMINERAD TILL ÅRETS DIALOGMÖBEL!

aug 8, 2014 | Edsbyns bordsskärm EASE har av den norska tidskriften Bo Bedre nominerats till årets dialogmöbel, en ny kategori i Bo Bedres årliga designtävling.
Kriteriet är att priset ska ges till: ”Den produkt som på ett speciellt sätt främjar dialog, kommunikation och samverkan på en arbetsplats”.....

Läs mer...Runda Bord PIECE

jul 3, 2014 | I samband med Stockholm Furniture Fair 2014 lanserades Piece nya runda bord. Nu finns de runda borden även förberedda för kabelhantering med kabellock/kabelränna.

Kabelluckan kan fås i våra fanér och i alla varianter på kulörlacker.Expressen Hälsoliv, 26 juni, 2014: Stå tre timmar om dagen – lika bra som att springa marathon

jun 26, 2014 | "...Har du svårt att hinna med träningen? Lugn, att stå upp tre timmar varje dag är lika bra för hälsan som att springa tio maratonlopp om året...."

Läs hela artikeln här.Edsbyns Skidor

jun 18, 2014 | Edsbyns skidor är ett varumärke som än idag, på ett förvånansvärt sätt, lever kvar i folks medvetande.
Skidor är i högsta grad en konsument- och profilprodukt och har man fått ett par eldröda Edsbyskidor i julklapp som barn kommer man förmodligen ihåg det hela livet?

Läs mer...Möbeltillverkaren med nästintill oändliga möjligheter

jun 16, 2014 | Johanson har tillverkat möbler i Markaryd sedan 1953. Med tiden har värnandet om den egna produktionen och yrkesstoltheten hos hantverkarna kommit att växa sig allt starkare. För att kunna klara dagens konkurrens måste vi som tillverkare hela tiden jobba med att erbjuda det mest attraktiva sortimentet, bästa kvalitén, smidigaste service och flexibel produktion, säger ägarna till Johanson Design AB Paul och Dan Johanson.

Ett steg i att hålla hög attraktionskraft i Johansons sortiment är de stora valmöjligheterna gällande färgsättning. Samtliga stativ- och metallramar kan produceras i 192 olika RAL-kulörer. I tillägg till dessa färger kan man få dem tillverkade i krom, satin, svart och vit. Totalt 196 varianter.
Se och läs mer här: Johanson Designs färger.

För att erbjuda ytterligare flexibilitet och valmöjlighet, helt enligt kundens behov och önskemål, finns det upp emot 500 olika tyger att välja beklädnad i. Dan och Paul fortsätter: “Med tanke på att vi styr vår egen produktion, är det möjligt att erbjuda kunden denna stora färg- och tygpalett. En unik möjlighet att skapa kollektioner för olika miljöer”.ACCENTFÄRGER till Edsbyns produkter

jun 9, 2014 | En svagt nougatbrun (S 6005-Y20R) och en milt turkosgrö;n kulö;r (S 2010-B70G) ä;r två; nya sobra nyanser i vå;rt accentprogram.
De två; nya fä;rgerna ä;r valda av Jens Fager. Du hittar bl a må;nga matchande textilier i Kvadrats sortiment: t ex Hallingdal och Divina MD.

Läs mer...ZIV med träben

maj 21, 2014 | Ziv- stolen har kommit i ett nytt fräscht utförande. Den finns nu med träben i ett antal olika träslag.
Bok, björk och i ett svartbetsat utförande finns att välja på. Stolen finns i samma tyger som de övriga produkterna i Ziv familjen.

Se hela familjen Ziv under produkter på Edsbyns hemsida.ATTRAKTION MÖTER FUNKTION

apr 17, 2014 | De möbelserier Edsbyn utvecklat, i ett nära och engagerat samarbete tillsammans med TEA, har sin grund i funktionen, möblerna ska fungera för människan i den miljö de ska verka i. Men de ska också bidra till en inspirerande arbetsmiljö för de som arbetar på kontoret, och med sitt uttryck, vara en del av att profilera företaget.

Läs mer...PIECE - TOUCH DOWN OCH MÖTESBORD

apr 17, 2014 | PIECE bordet finns som mötes- och arbetsbord i traditionell höjd 73 cm eller som ”Touch-down” bord i 90 cm höjd.
Touch-down bordet kan vara din tillfälliga arbetsplats under dagen, men det kan också vara där du arbetar i grupp t ex vid projektarbete. Höjden på bordet tillåter att man kan växla mellan sittande och tillfälligt stående, vilket gör det enkelt att samlas kring en dator eller en ritning.

Läs mer...EASE BORDSSKÄRM

apr 16, 2014 | Den enkla, smarta flyttbara bordsskärmen är den första Ease produkten som nu börjar levereras ut på marknaden. Den har många användningsområden, perfekt vid ett touch down bord där man vill skapa avskildhet när man sitter enskilt. Uppmärksammades på Stockholm Furniture Fair där den fick en självklar funktion på ett långt, högt matbord för flera gäster. Allt eftersom gäster kom in arrangerades bordsskärmarna efter varje sällskaps storlek. Så även vid ett långbord fick man sitta avskärmat och intimt. Se mer på Edsbyns blog
Design Andreas Engesvik och Jens FagerFEATHER TABLE XL

apr 16, 2014 | Ett större runt Feather bord diam 1150 mm finns i vår nya prislista/katalog. Kan nu beställas i alla våra faner / högtryckslaminat med stativ i krom, vit, svart och silver lack med leverans fr o m v.20.RESOLVE LOW

apr 16, 2014 | Resolve uppmärksammades när den introducerades för tre år sen med sin karaktäristiska fasettformade höga rygg. En låg Resolve finns nu som fåtölj (två bredder), samt som två- resp tresitssoffa. Komforten med nozag i sitsen och ryggdynor i dun/fjäder är garanterad. Och precis som den höga soffan kan den låga modellen med fördel placeras mitt i rummet – lika snygg från alla vinklar. Levereras fr o m v.20.

Design Dan IhrebornNEAT TOWER

apr 16, 2014 | Försäljningsutvecklingen för Neat förvaring har tagit fart och blir idag inritat på allt fler projekt. För att få samma formspråk även vid förvaringen intill bordet, tog vi fram Neat Tower. En självklarhet också för att matcha våra nya Neat bord. Separat prisblad på Neat Tower har skickats ut – kontakta oss om du inte har fått det. Leverans fr o m v.18.

Design TEAFEATHER SWIVEL ADJUST

apr 16, 2014 | Feather Swivel kan beställas omgående. Vi vill uppmärksamma att den nu även finns med ”gaslift” Feather Swivel Adjust. En skön konferensstol som med sin stilrena design och mångfald i utförande passar till olika miljöer. Och väljer du ställbar sitthöjd passar den även som arbetsstol i arbetsplatser som inte är ämnade för statiskt, långvarigt sittande. Feather Swivel Adjust levereras fr o m v.18.

Design Jens FagerPIECE RUNDA BORD

apr 15, 2014 | Runt Piece bord har efterfrågats. Nu finns det i fyra storlekar (120/140/160/180cm). Som touchdown bord i höjd 90 cm och i traditionell sitthöjd 73 cm. Piece har vuxit ut till ett omfattande bordsprogram och hela Piece programmet hittar du i vårprislista/katalog 2014. Vill du göra kundanpassat – kontakta oss!. De runda borden finns tillängliga fr o m v.16.

Design TEA

Läs mer...SVENSK / NORSK DESIGNSAMARBETE FÖR EDSBYN

apr 14, 2014 | Nu tar Edsbyn ett helhetsgrepp kring avskärmning och skapar ett helt nytt program när det gäller skärmlösningar. Ease är ett omfattande program av skärmlösningar, framtagen för att skapa lätta, flexibla rumslösningar för kontor, men också i hotell- och restaurangmiljö.
Serien är framtagen i samarbete med två av Skandinaviens mest innovativa designers, Jens Fager och Andreas Engesvik.

Läs mer...Johanson Designs bok 2014

apr 8, 2014 | För att bläddra i Johansons bok 2014 följ länken:
Johanson Designs Bok 2014Borås Tidning, 14 mars, 2014 De står upp för hälsan

mar 14, 2014 | ...På PR-byrån Mecka har personalen bytt till ståmattor och upphöjda bord inför en kommande reklamkampanj. Forskning visar att det faktiskt är livsfarligt att sitta under ett helt arbetsliv...

Borås Tidning pdf.

Läs på BT.se.Edsbyns monter på möbelmässan 2013

feb 11, 2013 | Se film/bilder på nyheterna från Edsbyn Kontorsmöblers monter på möbelmässan i Stockholm!
Snygg funktionell inredning som blir personlig med en enkel tusch! Lek med färger och material för att få inredningen som just DU önskar! Kontakta oss för offert!SM Guld Sponsor

nov 4, 2012 | Vi önskar Elfsborg ett stort grattis till SM Guldet! Håll utkik efter vår Guldfeber i vår shop... Innan de är lanserade titta gärna på de sista självande sekundrarna innan Guld jublet!A2 - Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

okt 24, 2012 | A2-kontoret, som "alla" pratar om både i press och tv, är flexibelt och utnyttjar kontorsytorna ekonomiskt. Läs mer i vår A2 katalog
Genom att inreda som A2 skapar man först och främst en humanare arbetsplats där det är användaren som styr och väljer arbetssätt efter vad som passar bäst för stunden.Varbergskontoret flyttar till Härdgatan 23

sep 4, 2012 | Efter många år på Susvindsvägen har vi på Edsbyn Inredningar nu packat ihop våra utställningsmöbler och alla andra prylar för att flytta till nya och mera ändamålsenliga lokaler på Härdgatan 23 i Varberg. Läs mer om vår flytt och nya varumärken samt nya samarbeten: Varbergs NyheterSpeed etablerar sig i Varberg i nya gemensamma lokaler med Edsbyn Inredningar!

sep 1, 2012 | Vi kommer att dela den nya lokalen med företaget Speed. Speed, som nu etablerar sig i Varberg, arbetar inom bemanning, rekrytering, produktion, logistik och lagerhållning.
Även om varje företag lever på sina egna meriter hoppas vi kunna hitta projekt att samarbeta kring, där du som kund kan dra nytta av våra respektive kompetenser.
Välkommen att hälsa på när du har vägarna förbi. Du hittar oss här

Speed Group erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, produktion, utbildning, logistik och lagerhållning. Sedan starten 2004 har företaget vuxit till över 300 anställda och är idag en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare. Bolagen Speed Competence och Speed Professionals är båda auktoriserade bemanningsföretag.Konfac åter i Varberg!!!

sep 1, 2012 | Samtidigt med flytten har vårt systerföretag lanserats under ett nytt varumärke; Konfac.
Konfac ska sälja teknik och inredning för mötesplatser. Det gäller allt från interaktiva tavlor och videokonferenser till traditionell tavla, duk och projektor.

Konfac är helhetsleverantör av AV-teknik till företag och skolor i hela Sverige. Vi säljer teknik och inredning för mötesplatser; från små konferensrum eller mötesrum till stora hörsalar och offentliga miljöer. Både enskilda produkter men också anpassade AV-paket för speciella krav. Fokus ligger på lokal bearbetning men också via egen webbshop.Konfac back in business i Borås, där allt började för snart 40 år sedan.

aug 15, 2012 | Efter att varumärket Konfac varit inlåst i tio år har rättigheten nu köpts av bröderna Magnus och Stefan Rådberg. Varumärket låstes in vid samgåendet och bildandet av Koneo-kedjan år 2002.
Under det nygamla varumärket kommer man att sälja teknik och inredning för mötesplatser. Det gäller allt från interaktiva tavlor och videokonferenser till en traditionell tavla, duk och projektor.
Vi kommer att fokusera på konferens- och presentationsteknik via lokal bearbetning, säger Magnus Rådberg. Men också via vår nya webbshop www.konfac.se. Inredning till mötesplatser säljer vi genom systerföretaget Edsbyn Inredningar, då dessa produkter ofta integreras idag, förklarar Magnus.
Läs hela pressmeddelandet här

Så här blev införandet i tidningen.Blogg

mar 5, 2012 | Idag har vi lanserat vår nya blogg! Följ den så håller du dig uppdaterad om oss och det senaste inom inredning! inredarnas.blogg.se
Välkommen till mycket spännande läsning!Titta på bilder och film från möbelmässan i Stockholm

feb 14, 2012 | Det var en riktigt fin monter som Edsbyn Kontorsmöbler hade. Bläddra bland bilderna och njut!
Ni kan också titta på filmen från montern!NYHET!!!! shop.edsbyninredningar.se

nov 25, 2011 | Vi har idag lanserat vår shop på webben! shop.edsbyninredningar.se eller klicka längst upp till höger på denna sida!
Vi satsar på välkända varumärken med hög kvalitet och ergonomi.
Vi har valt sortiment från våra samarbetspartner som ni användare efterfrågar mest och som tillverkarna skickar på ca 5 arbetsdagar från fabrik!
VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN - KVALITET - ERGONOMI - SNABBT !!!
VÄLKOLMNA ATT PROVA SHOPEN och kom gärna med synpunkter och önskemål!Referensobjekt Intersport på Edsbyns hemsida

okt 3, 2011 | När Intersport flyttade sitt svenska HK från Taberg utanför Jönköping till Krokslätts Fabriker i Mölndal fick Edsbyn Inredningar i Borås förtroendet att inreda.
Projektet drevs av inredare från Edsbyn Inredningar tillsammans med ansvarig person för Intersport.

Arbetsplatsens utformning blev skivor i ek som är skjutbara för lätt åtkomlighet av kabelrännan med kontakter under bordet. Skivan fick också en insvängning i bakkant som kablarna löper i mellan bordsskiva och bordsskärm. Bordsskärmen är till för att ge avskildhet samt att montera bildskärm, närförvaring, lampa etc på.

Vi är oerhört stolta för vårt referensobjekt läs mer på vår länk Intersport. Du kan också läsa om fler refernsobjekt på Edsbyns hemsida www.edsbyn.comNy återförsäljare för Håg arbetsstolar!!!

sep 30, 2011 | Vi är MYCKET glada över att nu vara A-återförsäljare för HÅG kontorsstolar!
Välkända Capisco finns nu hos oss!

"Vilken är den bästa sittställningen? NÄSTA sittställning" Ledord för Håg- Capisco har minst 9 olika sittställningar- borgar för mycket kroppslig rörelse. Allt för att vi ska vara pigga, alerta och utan värk.
Mer info kommer att finnas på vår sida inom kortOmklädda Orgysoffor

sep 29, 2011 | Detta är vad vi kallar hållbar design. Istället för att rengöra eller köpa nya soffor hjälpte vi vår kund att klä om befintliga soffor. Istället för fläckigt och smutsigt mörkgrönt tyg har sofforna nu rosa och ljusgrönt konstläder. Mycket snyggt och hållbart vilket passar i denna miljö med mycket människor i omlopp!

Klicka för större bild OrgyNy X-pressbroschyr

sep 23, 2011 | Edsbyn X-press är ett möbelsortiment där vi av serviceskäl håller en högre lager- och leveransberedskap. X-press sortimentet omfattar frekventa produkter ur ordinarie serier av Centro, Connect, Sitt & Stå, Reflect (miljömärkta med Svanen), EVE arbetsstol, besöks- och konferensstolar samt diverse tillbehör. . .
Leverans från vår fabrik sker normalt fem arbetsdagar efter vi fått beställningen.
Tid för frakt, montering, utplacering tillkommer.

Bläddra i broschyren X-press 2011Button klädd i Pythagoras

sep 15, 2011 | BUTTON från Mitab. Inte en pall, inte en soffa- för den är vad ni vill den ska vara, en underbar viloplats..
Här klädd i ett favorittyg- klassikern Pythagoras av Sven Markelius. Pythagoras gjordes 1952- då för FN-byggnaden i New York. Då trycktes den i sammet, idag handtrycks det av Ljungbergs textil i hela 18 (!!) schabloner..

Bilder på Button i andra fräcka blommiga tyger: Blommiga ButtonIdol 2011 jury sitter skönt i Ambio

sep 4, 2011 | IDOL 2011 har börjat ikväll- och juryn sitter så snyggt och bekvämt i RH´s Ambiostolar, som såklart även finns hos oss:-)
RH Ambio med Ventec™ är vår senaste stolserie. En kontorsstol lika sköna att sitta i, som att se på...

Läs mer på vår länk Ambiowww.edsbyn.com ny hemsida!!!

sep 1, 2011 | Vår huvudleverantör Edsbyn Kontorsmöblers nya hemsida är baserad på HTML av senaste standard som förfinats med hjälp av javascript för att skapa en levande, dynamisk och snygg hemsida. Detta innebär även att hemsidan nu fungerar fullt ut på de populäraste hårdvaruplattformarna såsom mac OS, ipad, mobiler (iphone och android) m fl.

Hör gärna av dig med dina kommentar av hur du trivs med deras nya hemsida www.edsbyn.com
Skicka ett mail till webmaster@edsbyn.comFacebook!

maj 18, 2011 | På bifogad sida hittar ni länkar till vår Facebooksida! Där kan ni deltaga i våra tävlingar, läsa den senaste informationen från våra leverantörer samt se de senaste bilderna!

Välkomna!

Läs mer...Miljömärkta kontorsmöbler levererade när du har extra bråttom.

dec 3, 2010 | Med X-pressleverans direkt från fabrik, får du miljömärkta kontorsmöbler direkt ur Edsbyns ordinarie program.
X-press sortimentet omfattar frekventa produkter ur serierna Centro, Connect, Sitt & stå bord, Reflect förvaring, arbets- och besöksstolar, funktionella tillbehör; bordsskärmar, hyllsystem för väggförvaring m m. Allt du behöver för att få en funktionell och ergonomisk arbetsmiljö.
Läs mer på vår länk xpressRH Express innehåller ett urval av de mest sålda RH-stolarna i olika tygkollektioner.

dec 3, 2010 | Det bästa sättet att uppleva en RH-stol är förstås att låna den. Vi ger dig därför möjlighet att provsitta den RH-stol du är mest intresserad av på jobbet.

Välkommen in till våra utställningar och välj ut stol!

Läs mer på vår länk snabb